126102437_1636171496555568_6518798166044165076_n
Home » Interieur

Interieur

Vintage rozen

Op deze prachtige hoge wand (4 meter) schilderde ik deze rozen. Het gebeurd niet elke dag dat ik in zo’n mooie ruimte mag werken met ornamenten, sierlijsten etc. De schildering past mooi bij de sfeer van de ruimte. Door wat gouden en koperen details springen ze er mooi uit.

Bos

Deze 4,5 meter hoge wand mocht ik voorzien van een schildering van een bos. Als je goed kijkt zie je de specht, ook heb ik hun hond erin mogen verwerken. Zelfs de deur heb ik mee mogen schilderen, zodat je een strakke wand krijgt zonder onderbrekingen. Wat een mooie ruimte is dit ook!

Pentekening huis

Dit prachtige huis is van generatie op generatie gegaan. Ik kreeg wat kleine oude fotootjes van het huis (hoe het vroeger was) en de wens om hem in een soort pentekening uit te voeren> niet te harde lijnen. De oude perenboom kon niet ontbreken.

Bali toilet

Wanneer het niet mogelijk is om er altijd naartoe te gaan haal je je favoriete bestemming toch gewoon in huis? Dit vakantiesfeertje is te beleven in het kleinste kamertje, namelijk het toilet!
Een super leuke en kleurrijke opdracht met veel details. Ontdek de dieren, planten, bloemen etc. van het Indonesische eiland Bali.