-Bos-


-Bos-🦌

Voor John en @roxanneversluis_x mocht ik aan de slag op de toekomstige babykamer voor hun babyboy. Ik kreeg een leuk thema, namelijk ‘bosdieren’. Roxanne had al een aantal schattige dieren gevonden die er in terug mochten komen.

Er wordt nog druk geklust in hun huis en ik zal je vertellen het wordt een plaatje! In de babykamer worden de kozijnen zwart en de wand ertegenover krijgt een zachte blauw tint (die ik ook in de schildering heb verwerkt). Voor de ondergrondkleur hebben we geen wit gekozen, je ziet dat zo de witte meubels en plinten veel mooier uitkomen. Dus tip; neem een zachte ondergrondkleur, bijvoorbeeld een zandtint.

Om het wat stoerder te maken hebben we wat zwarte details erin terug laten komen, maar hij blijft natuurlijk schattig door al die diertjes.

Bedankt voor de leuke opdracht! Nog een fijne zwangerschap en veel geluk in jullie nieuwe huis<3 P.s. binnenkort het gehele resultaat met aankleding. Ook iets unieks? www.janinesverfdecoraties.nl #babykamer #babykamerdecoratie #babykamerideeën #babykamerinspiratie #babyboy #boy #eekhoorntje #konijntjes #hertje #uiltje #vogeltjes #bos #bosdieren #muurschildering #muurschilderingbrabant #janinesverfdecoraties #jv #bloemen #schattig #zandkleur #babyblauw #boom #commode