-De Biesbosch-


-De Biesbosch-🌿

Binnen de Aernswaert – Mijzo (één van de zorglocaties van Mijzo), mocht ik aan de slag in een gang. Aernswaerts is een kleinschalig appartementencomplex met een moderne en frisse uitstraling in het dorp Hank. De zorglocatie is geheel ingericht op het verzorgen en verplegen van cliënten met dementie.

Ik kreeg de mooie opdracht van Nel, zij heeft daar jaren met plezier en liefde gewerkt. Binnenkort is haar laatste dag, graag wilde ze iets moois voor o.a. de bewoners achter laten. Ze kwam op het idee van een muurschildering!

Samen hebben we het ontwerp bepaald en van verschillende bewoners er iets in verwerkt. Een bootje kon bijvoorbeeld niet ontbreken!

Het waren 2 mooie dagen, met leuke gesprekjes en complimenten😃 En ik heb nog meer respect gekregen voor de mensen die in de zorg werken!

Bedankt!

Ook iets unieks? www.janinesverfdecoraties.nl

#muurschilderingbrabant #muurschildering #janinesverfdecoraties #jv #biesbosch #ijsvogel #cirkel #3d #schapen #bever #bootje #eenden #reetje #musje #koolwitje #buizerd #ouderenzorg #dementie #aernswaert #hank #wandideeën #wanddecoratie