-Even voorstellen-


-Even voorstellen-

Voor de nieuwe volgers en de mensen die mij (nog niet zo goed) kennen nog even een stukje over mijzelf.

Hoii! Mijn naam is Janine Versteeg, 28 jaar en woonachtig in Hank (Noord-Brabant). Ik ben opgegroeid in Werkendam bij mijn ouders samen met mijn zusje. Sinds 2018 woon ik samen met mijn lieve vriend Ronald in het mooie Hank. We hebben al veel geklust in ons huis, dit vinden we allebei erg leuk om te doen! Ons huisje eigen en gezellig maken, vooral nu we wat meer binnen zitten is het fijn om een warm plekje te hebben.

Ik ben altijd al creatief geweest en wist dat ik hier later iets mee wilde doen. Ik heb dan ook voor het Nimeto in Utrecht gekozen, destijds was dat de opleiding IDEB (interieur, decoratie, exterieur en bescherming). Dit was een mooie tijd. De laatste 2 jaar heb ik de richting restauratie/decoratie gekozen. De decoratie kant sprak mij vooral aan, je kunt dan echt iets nieuws creëren. Na mijn opleiding wilde ik de stand/decor-bouw in, maar hier was (voor mij) niet altijd werk in te vinden. In de tussentijd werd ik steeds vaker gevraagd voor muurschilderingen en kleine decoratie opdrachten. Dus ik besloot in 2015 voor mijzelf te beginnen (de verf en kwasten had ik tenslotte toch al), samen met een bijbaantje voor wat vastigheid. Ik heb dus van mijn hobby mij werk gemaakt, super leuk!

Sinds maart 2020 werk ik volledig voor mijzelf, want ik voelde dat het daar tijd voor werd om er helemaal voor te gaan. Dus mensen ik sta voor jullie klaar in het maken van persoonlijke muurschilderingen!

Ik maak muurschilderingen voor bij u thuis; babykamers, kinderkamers, woonkamers, keukens, toiletten.. je kunt het zo gek niet bedenken. Maar ook voor bedrijven, zoals logo’s of een bepaalde sfeer of thema in het bedrijf brengen. Wat ik ook veel mag doen is het schilderen binnen instellingen, in gezamenlijke ruimtes, slaapkamers, maar ook snoezelruimtes. Het is heel dankbaar werk en ik word er blij van!

Persoonlijk contact vind ik erg belangrijk. Ik vind het dan ook fijn om vooraf een bespreking te plannen, zodat ik de persoon waar het voor is globaal ken, maar ook dat ik de ruimte even heb geproefd. Zo zet je toch het beste resultaat neer.

Behalve schilderen, creatief bezig zijn en interieur houd ik van de natuur (hier haal ook veel inspiratie vandaan), ik probeer in heel veel schilderingen een vlinder te verwerken.. dat is echt mijn ding. Ook vind ik het leuk om met vrienden, vriendinnen, (schoon)familie af te spreken, want ik houd van gezelligheid.

Vaak verwerk ik in mijn schildering mijn initialen ‘JV’, daar kun je ook mijn schildering aan herkennen.

Ik laat het hierbij🙂 Als jullie nog vragen hebben stuur mij gerust een berichtje!

Groetjes, Janine
Janine’s Verfdecoraties
www.janinesverfdecoraties.nl

#muurschildering #muurdecoratie #janinesverfdecoraties #jv #interieurinspiratie