-India-


-India-🇮🇳

Wat was dit weer een leuke en persoonlijke opdracht! De toekomstige papa en mama hebben beiden hun roots in India liggen. Daarom wilden ze dieren uit India terug laten komen. De pauw, eekhoorn, olifant, spinaap, ruddy-kingfisher en de ‘fantasie’ vlinders hebben een mooi plekje gekregen. Ook de bananenboom, lotusbloem en de kokospalm zijn typerend, zo leer je nog eens wat;)

De oud-roze gordijnen, maar ook de kleurrijke stoel moesten uiteindelijk bij het geheel passen. De kleuren wilden ze graag richting pastel, maar om het toch met het diepe paars te laten matchen heb ik er ook wat donkere kleuren aan toegevoegd. Wat kleine details heb ik opgelicht met wat goud en metallic-roze.

En niet te vergeten de achtergrond, waar ik overigens mee ben begonnen.. Ik wilde deze niet wit laten, de kleuren kunnen wat ‘hard’ lijken op die ondergrond. Daarom heb ik gekozen om deze pastelkleuren te laten verlopen in elkaar, dan is het gelijk wat liever.

Binnenkort komt het ledikantje rechts te staan, de aap zie je er dan verbaasd in kijken. De andere dieren waken dan over de kleine.

Bedankt voor de super leuke opdracht, veel plezier ervan! Nog een fijne zwangerschap.

Ook iets unieks? www.janinesverfdecoraties.nl

#muurschildering #babykamer #meisje #babykamerideeën #babykamerinspiratie #india #kleuren #roots #janinesverfdecoraties #jv #babygirl #palmboom #bananenboom #pauw #olifant #spinaap #vlinders #uniek #ontwerpopmaat #goud #roze