-Lac d’Allos-


-Lac d’Allos-🦊

Gisteren Manouk Vos mogen bewonderen! Kijk ze zitten dan met dat lieve koppie😍😍

————————————————————–
Wat mocht ik een bijzondere en originele opdracht uitvoeren voor @rikvosss en @hilanyxx ! De babykamer voor de kleine meid moest iets heel persoonlijks worden. Het meer ‘Lac d’Allos’ (Frankrijk) met het herkenbare rotsje erin kon niet ontbreken> net als de Vossenfamilie, bergen met sneeuw, sterrenhemel, kampvuurtje, tentje, regenboog/noorderlicht gelinkt aan het liedje ‘Rainbow to the stars’🎶 dit tussen een abstracte style en realistisch in. Alles heeft een mooie herinnering of betekenis voor het stel.

Ik heb het tot dit ontwerp uitgewerkt. Omdat ik het toch wat meisjes achtig wilde maken heb ik roze bergen toegevoegd en wat roze details. De schildering is trouwens ook leuk in het donker> de maan, sterren, regenboog, vuurtje en de weerspiegeling in het water lichten op.

Bedankt en veel plezier ervan!

Ook iets unieks? www.janinesverfdecoraties.nl

@mini.foxie
#muurschildering #muurdecoratie #wallart #janinesverdecoraties #jv #babykamer #meisje #sterrenhemel #lacdallos #bergen #kleurrijk #vos #vosjes #meer #regenboog #noorderlicht #glowinthedark #handmadewithlove #babykamerinspiratie #babykamerideeen #kampvuur #kamperen #tentje #maan #montpelat #rainbowhighinthesky #girl #kinderkamer #origineel