-Lezen-


-Lezen-πŸ“š

Voor nutsbasisschool Burgst in Breda mocht ik deze schildering maken. Via Nadine (een oud klasgenootje) werd ik getipt voor deze leuke opdracht(en), zij heeft op de andere locatie van de school geschilderd.

De bedoeling van o.a. deze schildering is dat de kinderen gestimuleerd worden om (meer) te gaan lezen. Ik wilde een fijn plekje creΓ«ren, met warme kleuren. De natuur brengt rust, vandaar het uitzicht.
Het was best een uitdaging om te bedenken waar welke schildering zou komen binnen de school. De wanden mogen namelijk niet gesausd worden i.v.m. het geluid. Deze stenen absorberen het geluid dan namelijk minder. We hebben daarom gekozen voor een plaat. Hieronder zit een radiator, deze is mooi weggewerkt door de bank.

Samen met de juffen nog wat leuke details bedacht, zoals de boekenwurm, het uiltje, reetje en het konijntje. Ook het lieveheersbeestje al ontdekt?

Kinderen van NBS Burgst; ik hoop dat jullie veel leesplezier beleven op dit bankje!
Bedankt voor het vertrouwen!

In de kerstvakantie mag ik aan de slag met nog 2 andere schilderingen binnen de school, ook met het thema lezen!
@burgst_groene_hil

Ook iets unieks? www.janinesverfdecoraties.nl

#muurschildering #janinesverfdecoraties #jv #lezen #basisschool #onderwijs #leeshoekje #boekenwurm #bos #openslaanderamen #3d #kinderen #nbsburgst #leesplezier