-Motivated By Sven-


-Motivated By Sven-

Wat een gave ruimte! Ik mocht afgelopen 3 dagen aan de slag voor Sven, ik mocht d.m.v. mijn muurschilderingen de ruimte wat ‘extra’s’ geven.

Hij wilde graag zijn logo en de tekst; ‘It’s a lifestyle’ op de wanden. De zwarte lambrisering was al aangebracht door de schilders van @dekeijzerschilderwerken . Omdat het rood terug komt in zijn logo en in zijn fitnessapparatuur vond ik het een mooi idee om hier op de overige wanden ook iets mee te doen. Daarom heb ik de grijze en rode lijnen eraan toegevoegd. Ook de rode schuine lijnen komen vaak terug in zijn huisstijl, deze heb ik dan ook rechts naast de tekst geschilderd.

Nogmaals bedankt voor de mooie opdrachten! Ik wens je veel succes, sport- en werkplezier binnen jouw bedrijf.

Ook iets unieks? www.janinesverfdecoraties.nl

@motivatedbysven vertelt in het kort wat zijn werk inhoudt;
Fysiek en mentaal fit voor meer zakelijk succes Stel je voor: continu aan doelen werken, zonder te hoeven kiezen tussen persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Keihard werken én goed voor jezelf zorgen. Met meer energie ondernemen en meer tijd voor jezelf overhouden. Ik geloof dat een fit lichaam en ijzersterke mindset de basis zijn voor zakelijk succes. Jij moet het doen, dus begint iedere volgende stap bij:
✓ Fit zijn en je fit voelen
✓ Meer energie
✓ Een positieve mindset
✓ Stevig in je schoenen staan
✓ Grenzen opzoeken

#muurschildering #zakelijk #bedrijf #sportruimte #sportschool #itsalifestyle #logo #lambrisering #janinesverfdecoraties #jv #business #sporten #3d