-Patrijspoort-


-Patrijspoort-

Vorig jaar heb ik al eens voor Arie-Pieter mogen schilderen. Destijds op zijn slaapkamer. Dit waren openslaande ramen met uitzicht op een boerderijtje met kippen. Omdat Arie-Pieter een week geleden is verhuist naar ‘De Regenboog’ in Brakel en daar een nieuwe eigen plek heeft, mocht ik het nog wat opleuken en persoonlijk maken.

Van o.a. zijn moeder kreeg ik het leuke idee gestuurd van de patrijspoort. Ook wilden ze graag de vrachtwagen waar zijn vader altijd in rijdt met het extra lange vervoer en daarbij het schip van zijn zwager en zus.

Het was even puzzelen, maar zie je dat ik het lampje mooi in de schildering heb kunnen verwerken?

Omdat zijn vader wel eens door Limburg rijdt heb ik gekozen voor een heuvelachtig landschap, zo hebben we de 3 afbeeldingen mooi kunnen combineren.

Arie-Pieter je hebt een prachtige kamer, een fijne plek voor jou. Het zou voor iedereen wennen zijn, maar dat komt vast goed. Ik wens je veel woonplezier!

Ook iets unieks? www.janinesverfdecoraties.nl

@philadelphiazorg

#muurschildering #philadelphia #brakel #patrijspoort #schip #scheepsvaart #vrachtwagen #3d #doorkijkje #wandideeën #persoonlijk #ontwerpopmaat #janinesverfdecoraties #jv #uitzicht #lambrisering #blauwtinten #jongenskamer #jongenskamerinspiratie