-Polderlandschap-


-Polderlandschap-🐑

Deze week maakte ik op dit mooie dakterras een muurschildering. Graag wilden ze een uitzicht op een polderlandschap, een watertje, een bruggetje, zwanen en de molen van Uppel. Verder mocht het kleurrijk zijn! Ook wilden ze niet de gehele wand beschilderd, maar dat de randen wit bleven. Met dit als resultaat!

Tijdens het schilderen kom je soms ook weer op leuke ideeën, bijvoorbeeld door een paar ganzen die over vlogen. Deze hebben nu een mooi plekje in de schildering gekregen.

Het was even ‘tobben’ met dit weer (zie het filmpje in mijn verhaal), maar het is gelukt! Mede dankzij goede hulp. Ik heb te horen gekregen dat je kon zien dat ik niet op de scouting zat of heb gezeten, ik denk dat dit geen compliment is… Haha! Het was erg leuk dit voor jullie te mogen maken.

Geniet van jullie pensioen en veel plezier ervan. Hopelijk kunnen jullie nog een dagje buiten zitten dit jaar.

Ook iets unieks? www.janinesverfdecoraties.nl

#muurschilderingbrabant #muurschildering #janinesverdecoraties #jv #uitzicht #dakterras #landschap #polderlandschap #zwanen #ganzen #schapen #veldbloemen #bruggetje #vlinders #hortensia #molen #uppel #molenuppel #buitenleven #tuinideeën