-Uitzicht-


-Uitzicht-🌾

Deze week mocht ik aan de slag voor mijn schoonouders in Alblasserdam. In het bijzonder voor mijn schoonmoeder, want deze kamer wordt een soort ‘womencave’. Lekker even terug trekken om een boekje te lezen met een bakkie bijvoorbeeld.

Voordat ik kwam was alles al voorbereid, er was o.a. een sierlijst aangebracht> handig die schoonvader. We kozen de 3 kleuren, zo ontstaan 2 verschillende ‘hoekjes’. Het roze/zalm hoekje met de vlinders en de groene met de cirkel met uitzicht op ‘De Biesbosch’. De kozijnen, deur, plafond en overige wanden hebben dezelfde kleur gekregen om het rustig te houden.

Heb je de bever al ontdekt? En natuurlijk de leuke toevoeging van het roodborstje op het kozijn van de deur? Ik heb gekozen voor rustige tinten in de schildering, zodat alles straks bij elkaar past. Ik zag een strak blauwe lucht al vloeken bij het mooie groen;)

Ben benieuwd naar het eindresultaat! Zal wel een gezellig plekje worden. Bedankt!
@annekevannamenstout

Ook iets unieks? www.janinesverfdecoraties.nl

#muurschildering #janinesverfdecoraties
#jv #natuur #cirkel #wandcirkel #interieurinspiratie #interieurideeën #womencave #debiesbosch #groenewand #reetje #bever #roodborstje #koolwitje #zonsopkomst #sepia #wandideeën #farrowandball #cardroomgreenfarrowandball #settingplasterfarrowandball #skimmingstonefarrowandball