-Wintersport-


-Wintersport-🏂

Ook deze keer kreeg ik een leuke en persoonlijke opdracht! De wintersport(sfeer) waar ze zo van houden mocht ik terug laten komen hun ‘schuur’.

William had al een aantal ideeën, bijvoorbeeld het raamkozijn waardoor je naar buiten kijkt naar een wintersportgebied met skilift. Ik vind het dan leuk om het aan te vullen met persoonlijke details, zoals het gezin die in de dichtstbijzijnde skilift zit> papa, mama en de 3 kids.

Ook hebben we later bedacht om de balken van het plafond door te laten lopen in de schildering, dit geeft een extra 3d effect.

Gaan de weg kwamen er nog meer leuke ideeën binnen, zoals de afstandsbediening op de vensterbank.

Ook hebben we nog 2 kleine muurtjes betrokken bij de schildering. Graag wilde hij een bord erop met ‘Zimmer Frei’. Toen we toch bezig waren kwam er een muisje bij en zijn de namen in de muur ‘gekerfd’.

Het was super leuk om te maken, dank jullie wel! Zoals sommige misschien wel gezien hadden ging ik ook naar huis met een kunstwerkje, erg leuk!

Veel plezier ervan.
@williamvanoord @sharonvanoord

Ook iets unieks? www.janinesverfdecoraties.nl

#muurschildering #muurschilderingbrabant #janinesverfdecoraties #jv #doorkijkje #wintersport #apresski #oostenrijk #mancave #warmechocolademelk #wanten #skiën #snowboarden #wintersporters