126102437_1636171496555568_6518798166044165076_n
Home » Zakelijk

Zakelijk

Het Brabantseland

Het Brabantse Land mocht ik voorzien van hun logo. Dit heb ik zo geschilderd alsof het uit de wand is ‘gekerfd’. Dit geeft een gaaf 3-d effect bij de groene wand die is geschilderd in ‘betonlook’verf. Ook de grappige tekst tussen de toiletten in het goud en de tekentjes boven de toiletten mocht ik schilderen> let op de details hiervan. Wat is het een geweldig pand hé!?

IJssalon Baks

Een muurschildering met Woerkumse woorden. Wie A zegt moet ook B zeggen..

Van Wijngaarden Supersafe

De ontwikkeling en vooral hoogtepunten van dit mooie bedrijf mocht ik op de wand schilderen. Het bedrijf bestaat al sinds 1910! We hebben gekozen voor een zwart/wit schildering, omdat dit goed bij het geheel past en het zo rustig blijft. Ook de ronde vormen, zoals op het plafond te zien zijn komen mooi terug.

Verschoor Klimaattechniek

Een mooie opdracht met een aantal creatieve ideeën, Corné (de eigenaar) wilde o.a. vallende ijsblokjes. Alles wat hij ongeveer doet met zijn werk wilden we in de schildering verwerken. Dit is; ontwerpen, installeren en beheren van installaties voor verwarming, ventilatie en koelen.
Zo zie je de ventilator terug komen, de pijlen (staat voor warmtepomp, luchtcirculatie), het groen (voor een schone en gezonde leefomgeving en toekomst), warme- en koude luchtstroom en de Panasonic airco’s als showmodellen. En natuurlijk niet te vergeten, zijn logo in 3D!